Virágföldet szór egy üres vödörbe, majd olyat készít, amit minden szomszédod megirigyelne!

Virágföldet szór egy üres vödörbe, majd olyat készít, amit minden szomszédod megirigyelne!

  Ezt a bűvös sarkocskát akár szobanövényekkel is létrehozhatod, vagy fogsz az alkalmon, és gyakorlatba ülteted a kisfilmben látottakat, hogy...

 

Ezt a bűvös sarkocskát akár szobanövényekkel is létrehozhatod, vagy fogsz az alkalmon, és gyakorlatba ülteted a kisfilmben látottakat, hogy egy mini-kertet alakíthass ki a tömbházlakásodban. Bármelyik verziót választod, igazi örömforrás lesz számodra, meglátod!

Csakis olyan alapanyagokra van szükséged, melyeket amúgy is tartasz az otthonodban. Egy vödör, kevés virágföld és pár tő növény máris szebbé teheti a napod, ha gondoskodsz róla, és mindig szem előtt tartod. Tölts termékeny virágföldet a vödörbe, majd ültesd tele a kedvenc növénykéiddel.

Egy ágakból kovácsolt kerítés jelölje a „panel-paradicsom” bejáratát, aztán egy fadarab képviselje a többemeletes tömbházat. Az épülethez gipszből és vízből készült kikövezett ösvény mutassa az utat, át a mesebeli környezeten. A vizuális élmény még élethűbb lesz, ha különböző méretű és fajtájú növényeket plantálsz a kertecskédbe, egyenesen a földbe vagy kis virágcserepekbe, melyeket utólag is kedvedre mozgathatsz.

A költeményre már csak az apró virágok és emberfigurák tehetik fel a koronát, melyek belakják ezt a varázslatos törp-világot!

 

 

 
► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!