Végre - Jönnek a 20-21 fokok, mutatjuk mikor

Végre - Jönnek a 20-21 fokok, mutatjuk mikor

  Tényleg itt a tavasz! / Illusztráció: Northfoto          Egy esős hétvégét még ki kell bírnunk a szép napsütéses péntek...

Tényleg itt a tavasz! / Illusztráció: Northfoto         

Egy esős hétvégét még ki kell bírnunk a szép napsütéses péntek után, de aztán a jövőhétre igazi, kellemes tavaszi időjárást jósolnak a meteorológusok.

 

A köpönyeg.hu előrejelzése:

Szombat: Borult időre számíthatunk. Sokfelé, de délnyugaton csak szórványosan várható eső, zápor. A nyugati, északnyugati szél többfelé megerősödik. A csúcshőmérséklet 7 és 13 fok között alakul. Kettős fronthatás várható.

Vasárnap: Marad a borongós idő. Átmeneti szünet után ismét sokfelé ered el az eső. A nyugati szél erős marad. 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfő: Szakadozik, csökken a felhőzet, de zápor még kialakulhatnak. Eleinte az ÉNy-i szél lesz élénk, később DNy-ira fordul a légmozgás, de mérsékelt marad. 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Kedd: Délelőtt még előfordul záporeső az erősen felhős égből, aztán jelentősen csökken a felhőzet, és naposra fordul az idő. Tovább emelkedik a hőmérséklet: 15 és 20 fok közötti kellemes tavaszi meleg valószínű.

Szerda: Csak kevés fátyolfelhő zavarja a ragyogó napsütést. 15 és 21 fok között alakulhat a csúcsérték.

Forrás: www.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!