Vá­rat­lan for­du­lat a ve­ro­nai busz­tra­gé­dia ügyé­ben

Vá­rat­lan for­du­lat a ve­ro­nai busz­tra­gé­dia ügyé­ben

Meg­lepő for­du­lat a ve­ro­nai busz­tra­gé­dia ügyé­ben, hogy élet­ben van a buszt ve­zető sofőr, aki ellen egyéb­ként az olasz ha­tó­sá­gok vádat...

Meg­lepő for­du­lat a ve­ro­nai busz­tra­gé­dia ügyé­ben, hogy élet­ben van a buszt ve­zető sofőr, aki ellen egyéb­ként az olasz ha­tó­sá­gok vádat emel­tek. Nála lehet min­den vá­lasz a tra­gé­diát kö­vető kér­dé­sekre...

Ez nagyon gyors volt... Épp csak kiderült, hogy az olasz kórházban fekvő egyik férfi a veronai busz sofőrje volt, a hatóságok máris vádat emeltek ellene!

A thelocal.it információi szerint az 52 éves sofőrt azzal vádolják, hogy figyelmetlen vezetése okozta az utasok halálát.

 

A férfi olyan szörnyű állapotban van, hogy eddig azt sem tudták, kicsoda. Az viszont új reményt ad, hogy ha felépül, el tudja mondani, mi történt a baleset előtti pillanatokban.

A hivatalos adatok még mindig arról szólnak, hogy a buszbalesetnek 16 halottja van, s ebből 11 fiatalkorú. A jelenlegi adatok alapján azonban nem 5, hanem több felnőtt korban lévő halottról van információ.

A szörnyű baleset utóéletéről a szerdán megjelenő napilapban olvashatsz.

Forrás: ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!