VANNAK BŐRKINÖVÉSEK RAJTAD? ÍGY SZABADULHATSZ MEG TŐLÜK VÉGLEG

VANNAK BŐRKINÖVÉSEK RAJTAD? ÍGY SZABADULHATSZ MEG TŐLÜK VÉGLEG

A bőrkinövéseket gyakran szemölcsnek nézik, pedig ezek a jóindulatú elváltozások nem vírustól vannak, mint a szemölcs, és nem is anyajegyek. Abban...

A bőrkinövéseket gyakran szemölcsnek nézik, pedig ezek a jóindulatú elváltozások nem vírustól vannak, mint a szemölcs, és nem is anyajegyek.

Abban az esetben, ha számuk megnő, itt az ideje, hogy eltávolítsuk ezeket. Az okokat nem teljesen tudják, egyes kozmetikumok is okozhatják, a túl gyakori zuhanyozást, és egyes szőrtelenítési technikákat is felelőssé tesznek, de a legvalószínűbb, hogy hajlam kérdése, kinek keletkeznek fibrómák a bőrén.

A bőrgyógyász vagy sebész folyékony nitr nitrogénnel szokta eltávolítani ezeket a bőrkinövéseket, de ha nagyon elszaporodnak, ez igen drága is lehet..

A természetes módszer

A régiek vérehullató fecskefű friss levével kezelték a szemölcsök mellett a fibrómákat is  (Chelidonium maius L.), amelyet naponta kétszer kell alkalmazni ecsetelés formájában a fibrómára.

HALLOTTÁL A RAGASZTÓSZALAG MÓDSZERRŐL?

2002-ben egy tudóscsoport  egy kísérletben az alanyok felénél ragasztószalagot tett a fibrómákra, míg a másik csoportnál folyékony nitrogént alkalmazott. meglepő módon 3 hónap elteltével a leragasztott fibrómák 85 százaléka, míg a kezelteknek csak 60 százaléka tűnt el.

Forrás: szupertanacsok.blog.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!