Válaszd ki az alábbiakból azt a szemet, amelyik a legjobban tetszik. Választásod sokat elárul személyiségedről!

Válaszd ki az alábbiakból azt a szemet, amelyik a legjobban tetszik. Választásod sokat elárul személyiségedről!

A szem a tisztaság jelképe. Nagyon sokat elárul az ember jelleméről, és személyiségéről. Elég, ha csak belenézünk valakinek a szemébe, és máris...

A szem a tisztaság jelképe. Nagyon sokat elárul az ember jelleméről, és személyiségéről. Elég, ha csak belenézünk valakinek a szemébe, és máris érezni fogjuk, hogy szimpatikus, vagy ellenszenves az illető.

 

Az alábbi ábrák közül válassz egyet, amelyik első ránézésre a legszimpatikusabb, majd olvasd el a hozzá kapcsolódó elemzést.

1. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Közvetlen vagy, rugalmas és nyitott. Nem ijedsz meg semmilyen akadálytól, magabiztosan haladsz a kijelölt célod felé. Nehezen beszélsz mások előtt a legbensőbb érzéseidről.

2. Mindig mindent a lehető legjobbann, és a legtökéletesebben szeretnél elvégezni. Hiszel abban, hogy döntéseid, és cselekedeteid pozitívan befolyásolhatják a körülötted levőket is.

3. Egy nagyon bonyolult múltad volt, amin sajnos még ma sem tudsz túllépni. Felejtsd el, ami akkor történt, koncentrálj a jelenre inkább.

4. Rengeteget gondolkozol, és mindig nagyon kielemzed a dolgokat, történéseket, embereket. Sokszor érzed úgy, hogy bármi történjen is, mindig lehetett volna egy annál sokkal jobb megoldás is.

5. Te egy igazi hangulatember vagy. Külső szemlélőként úgy tűnhet, mintha számtalan személyiséged lenne. Valójában soha nem lehet eligazodni rajtad.

6. Figyelmes vagy, soha nem felejtesz el semmit. Eléggé befolyásolható személyiség vagy, és néha a legapróbb dolgoknak is túl nagy jelentőséget tulajdonítasz.

7. Nagyon energikus személyiség vagy, éppen ezért néha egy kicsit túlpörgöd az eseményeket, nem törődsz azzal, hogy esetleg másokat zavarsz, vagy sem.

8. Eléggé excentrikus személyiség vagy, néha kissé “ufónak” tart a környezeted. Ki nem állhatod a szabályokat, mindent megteszel annak érdekében, hogy ne kell betartsd őket. Sokan irigykednek arra, hogy mennyire nyugodt, és bátor vagy.

9. Mindig számíthat a környezeted rád, soha nem okozol senkinek csalódást. Nagyon jó emberismerő vagy, azonnal felismered az őszinte, de a hazudós embereket is. Erős vággyal harcolsz mindig az igazság mellett.

Forrás: twice.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!