Tudhattak valamit? Itt a lista azokról, akik állítólag a Quaestor-csőd napján milliárdokat vettek fel a brókercégtől

Tudhattak valamit? Itt a lista azokról, akik állítólag a Quaestor-csőd napján milliárdokat vettek fel a brókercégtől

Különös lista került nyilvánoságra pénteken: azon cégek és magánszemélyek száma, akik a Quaestor-csőd napján még időben kivették a pénzüket a bedőlt brókercégtől.

A listát az N1TV nevű hírportál hozta nyilvánosságra. A portál szerint ahhoz, hogy épp a csőd napján vegyék ki a pénzt, bennfentes információkra lehetett szükség. a listán szerepel egykori fideszes tanácsadó hozzátartozója és ügyészségi sofőr is. aznap összesen 6,5 milliárd forintot vettek ki a befektetők a brókercégből. A listát az N1TV oldalán találja meg.

UPDATE: A Legfőbb Ügyészség az ügy kapcsán közben ezt a közleményt adta ki: Valótlanul jelent meg a hírekben, hogy az ügyészség egyik gépjárművezetője, aki tavalyig a Legfőbb Ügyészségen dolgozott, 200 milliót vehetett ki a cégből a Quaestor csőd napján.

A valóság ezzel szemben az, hogy a listán szereplő személyek közül egy névazonosságot mutató személy valóban dolgozott gépjárművezetőként a Legfőbb Ügyészségen, azonban - a hírekkel ellentétben - a munkaviszonya több mint 5 évvel ezelőtt megszűnt és azóta nem áll egyetlen ügyészi szervnél sem alkalmazásban.

Forrás: blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!