Tóth Gabi drámája: kevés az esélye a saját gyerekre

Tóth Gabi drámája: kevés az esélye a saját gyerekre

Budapest - Tóth Gabinak minimális esélye van arra, hogy természetes úton szülhessen.

Feltehetőleg ezért is borította ki annyira az énekesnőt az X-Faktor szombati adásában színpadra álló 15 éves Benedek Viki története, akit elhagytak a szülei - írja a Bors. Az egész stúdió könnyes szemmel hallgatta, ahogy Viki a produkcióját megelőzően arról mesélt, hogy az édesanyja elhagyta és nevelőszülőkhöz kellett költöznie.

- Anyukámat nem láttam lassan öt éve, apukám nyolcéves koromban lemondott rólam, de őt egyáltalán nem láttam. Nehéz gyerekkorom volt. Előfordult, hogy nem volt mit enni, nem tudtunk fürdeni, családi viszályok, veszekedések, durvábbak az átlagosnál. Elviselhető, de azért bennem van, hogy minden gyermek mellett ott vannak a szülei. Anyák napján rossz volt látni, hogy mindenkinek ott az anyukája, míg én egyedül érkeztem, aztán vihettem haza a virágot, mert nem volt kinek odaadnom... A szüleimnek szeretném megmutatni, hogy mire vagyok képes – mondta Viki, majd szinte tökéletesen elénekelte Cserháti Zsuzsától az Elfejtett dalt.

Tóth Gabi elsírta magát az adás alatt /Fotó: RTL Klub

Bár mind a négy mentort megindította Viki sorsa, láthatóan Tóth Gabit kavarta fel leginkább.

Én azért is hatódtam meg ennyire, mert együtt érzek azokkal a nőkkel, akik arra szorulnak, hogy örökbe fogadjanak egy gyermeket. Mennyire vágynak ezek a nők arra, hogy saját gyermekük legyen, és jönnek anyukák, akik csak úgy eldobják ezt az értéket, ezt a kincset, amilyen te vagy! – magyarázta könnyekig meghatottan Gabi, akinek személyes élménye fűződik a meddőség gondolatához. Az énekesnő 2008-ban a Fókuszban mesélt először élete nagy drámájáról, amitől tizennyolc évesen teljesen összeroppant.

Nem értettem, hogy ez hogy történhetett meg velem. Tizennyolc éves koromban egy éjjel rosszul lettem. Alma nagyságú ciszta volt a bal petefészkemen, ami a fizikai megterhelés hatására kifakadt. A vérsavó, ami benne volt, kifolyt. Másfél liter vér került a hasüregembe, ami szétmarta az egyik petefészkemet – mesélte két évvel az eset után Gabi, hogyan ment tönkre az egyik petefészke és károsodott a másik is. Emiatt legalább hatvan százalékkal csökkent az esélye, hogy természetes úton teherbe essen. Azt is elárulta, ha anyukákat lát a babájukkal, elsírja magát: – Annál gyönyörűbb dolog nincs, mint anyának lenni.

Egy éve Friderikusz Sándor kérdezte meg Gabitól, miért akar gyereket örökbe fogadni?

Természetes úton kicsi az esélye – válaszolta Gabi, aki megemlítette a beültetés lehetőségét is, hozzátéve, akkor is szeretne örökbe fogadni, ha természetes úton teherbe esik. Éppen azért, mert a betegsége utáni első diagnózisban még az volt, hogy nem lehet saját babája: – Megtapasztaltam, milyen, ha nem lehetne. De szerető család mindenkinek jár, annak is, akinek nem jutott.

Forrás: blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!