TÖBB SZÁZ ANYAJEGGYEL JÖTT VILÁGRA!

TÖBB SZÁZ ANYAJEGGYEL JÖTT VILÁGRA!

NÉZD MEG, MILYEN GYÖNYÖRŰ NŐ LETT BELŐLE!

Ciera a sok csúfolódás miatt teljesen önbizalom-hiányos lett, úgy érezte, valami baj van vele. Ám a lelke mélyén sosem felejtette el, mit mondogattak neki mindig a szülei...

A 19 éves Ciera Swaringen születésétől fogva egy ritka bőrbetegségben szenved: testének nagy részét több száz anyajegy borítja. A rengeteg barna folt miatt kislánykorában a többi gyerek állandóan bántotta, csúfolódások céltáblája volt.

Ciera a sok csúfolódás miatt teljesen önbizalom-hiányos lett, úgy érezte, valami baj van vele. Ám a lelke mélyén sosem felejtette el, mit mondogattak neki mindig a szülei:

“Amióta az eszemet tudom, a szüleim azt tanították nekem, hogy a szépség a bőrünk alatt rejtőzik, és az számít igazán, hogy belülről milyenek vagyunk. Úgy tűnik, sok ember nincs ennek tudatában."

Szüleinek, és a tőlük tanult pozitív hozzáállásnak hála ma már egyáltalán nem szégyenli a külsejét, és büszke az anyajegyeire, amit szülei csak úgy neveznek, hogy az “angyalok csókjai”.

 

 ”Büszke vagyok arra, hogy más vagyok, és végül is mindenkiben van valami furcsa és nem hétköznapi, akár külsőleg, akár belsőleg.”

Tetszett a történet? Akkor oszd meg másokkal is!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!