Tetovált motorosok sorakoznak a gyerek háza előtt.

Tetovált motorosok sorakoznak a gyerek háza előtt.

Ha megtudod miért, vége az előítéleteidnek!

A motorosokról elsőre senkinek nem a legpozitívabb kép ugrik be. A gyakran inkább termetes emberek, általában tele vannak tetoválással, láncokkal, piercingekkel, jellemző ruhadarabjuk pedig a bőr, szegecses felső, és a kemény bakancs. Na ki az, aki szívesen megbízna egy ilyen emberben?

A róluk alkotott gyakran téves képet azonban az alábbi videó segítségével könnyen lerombolhatjuk. A BACA (Bikers Against Child Abuse International) tagjai heti 5-20, – de van, aki ennél is több – órát töltenek önkénteskedéssel. Ez idő alatt a gyerekek védelmébe állnak, hogy megvédjék őket bármilyen típusú bántalmazástól.

Leginkább a szexuális zaklatásnak kitett gyerekek védelmét tartják szem előtt. Egy gyerek mellett mindig két motoros őrködik, nem csak férfiak, de nők is vannak az önkéntesek között. Mivel nem feltétel az, hogy büntetlen előéletük legyen, szigorú ellenőrzésen mennek át jelentkezéskor, mindeniküktől ujjlenyomatot vesznek, és nyilvántartásba kerülnek.

Azonban, akik családon belüli erőszak, vagy szexuális zaklatásban vettek részt, semmiképp nem lehetnek az önkéntes csoport tagjai. A motorosok óriási biztonságot jelentenek a gyerekek, és azok családjainak is, hiszen nyugodtak lehetnek, nem történik semmi baj, sem iskolába menet, sem játszás közben, és este is nyugodtan aludhat szobájában a kis lurkó.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!