Tenyered formája többet árul el Rólad, mint gondolnád! Nézd csak meg!

Tenyered formája többet árul el Rólad, mint gondolnád! Nézd csak meg!

A tenyérjóslás napjainkban rendívül népszerű. Sokan tudják, hogy a sors kiolvasható a...

A tenyérjóslás napjainkban rendívül népszerű. Sokan tudják, hogy a sors kiolvasható a tenyér mintázatából, vonalaiból, de azt már kevesen, hogy maga a kéz formája is sokat elárulhat az adott személy jelleméről!

Vess egy pillantást kezeidre és nézd meg, mit árulnak el személyiségedről!

  1. Föld- rövid ujjak és kicsi szögletes tenyér

 

Akinek ilyen keze van az nagyon óvatos és megfontolt személyiség, különösen fontos számukra a stabilitás. Kifejezetten dolgos és szorgalmas emberek, mindent megtesznek azért, hogy teljesítsék kötelezettségeiket. Felelősségtudatuk óriási, rendkívül megbízhatóak a munka területén, valamint a családjuk és barátaik számára is stabil pontként szolgálnak. Együtt érzőek, becsületesek és nagyon lojálisak.

  1. Tűz – széles, nagy tenyér és rövid ujjak

 

Aktív és akaratos jellemre enged következtetni ez a kézforma. Makacsok, tudják, mit akarnak, nem riadnak vissza a nagyobb akadályoktól sem, képesek a jég hátán is megélni. Szenvedélyesen élik az életet, és itt nem csak a szerelemre kell gondolni. Imádják hobbijaikat és mindig nyitottak valami újra. Született vezetők és kifejezetten sikerorientáltak. Nehezen bíznak meg az emberekben, de ha valaki közel kerül hozzájuk, élete végéig számíthat rájuk.

  1. Levegő - az ujjak és a tenyér hossza megegyezik

 

Az ilyen típusú embereket a különcség je�g jellemzi. Kivételesen intelligensek, tudásukat a köz javára, szolgálására is használják nem csak saját terveik, céljaik beteljesítéséhez. Modoruk kedélyes, kissé furcsa, olykor önzőnek tűnhetnek, de ez leginkább azért tűnhet így, mert érzelmeiket nehezen fejezik ki. Igazi kakukktojások. Belőlük válik a legtöbb művész, zseni. Mivel érzelmeik megélésével és feldolgozásával hadilábon állnak hajlamosak a depresszív viselkedésre.

  1. Víz – hosszú, nyúlánk tenyér és nagyon hosszú ujjak

 

Ezek az emberek nagyon érzékenyek és romantikusak. Párjaik nagyon szerencsések, hiszen egy életen át képesek tenni szerelmükért és rendületlen éltetik azt. Képzelőerejük fejlettebb másokénál, kreatívak, jó kedélyűek. Kivételes emberismerők, igazságérzetük nagy, ha az igazuk kerül terítékre azért a végsőkig harcolnak, de alapjában véve kerülik a feszültséget és próbálnak mindenkivel jó viszonyt ápolni. Kommunikatívak, mindig mindenkihez van egy jó szavuk.

Nos, magadra ismertél? Mi igen, kipróbáltam az összes barátommal és eddig 100%-ban igaz volt!

mindenegybenblog.hu © Minden jog fenntartva.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!