Te megtalálod a hibát ezen a képen?

Te megtalálod a hibát ezen a képen?

Nem titok, mennyire odavagyunk a fejtörőkért!

Nem titok, mennyire odavagyunk a fejtörőkért! Merthogy talán nincs is ennél szórakoztatóbb módja annak, hogy edzésben tartsuk az agyunkat, miközben az elménket új gondolkodási módra kényszerítjük. Közülünk a legtöbben csak az egyik agyféltekénket használjuk. Így valahányszor alkalom adódik arra, hogy egyaránt megtornásztassuk a logikai és a kreatív tekervényeinket, érdemes lesz azt alaposan kihasználni!

A találóskérdések és a problémamegoldó gyakorlatok nemcsak a kikapcsolódásra alkalmasak. Több kormányzati ügynökség is beveti őket, hogy szűkítsék az őket ígénybe vevők körét.

Biztos találkoztál már a világhálón a hóemberek között bújkáló panda képével. Ez és az ehhez hasonló feladványok arra jók, hogy mindig egy másik képességedet ébresztik fel, emiatt pedig a legtöbbjüket eléggé nehéz megoldani.

A mai fejtörő a látást és az értelmezést veszi igénybe. A továbbiakban egy képet találsz majd, rajta szöveggel és számokkal. Az ábrában rejlő egyetlen hibát pedig neked kell megtalálnod. Hinned kell nekünk, ha azt mondjuk, ez sokkal nehezebb lesz, mint gondolnád! Elfogadod a kihívást?

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!