Szabadulj meg a hasi zsíroktól ülés közben, diéta nélkül, ezzel az 5 gyakorlattal.

Szabadulj meg a hasi zsíroktól ülés közben, diéta nélkül, ezzel az 5 gyakorlattal.

Ezek a gyakorlatok úgy hoznak formába, hogy fel sem kell állnod a székből. Kitűnően alkalmazható akár munka közben az íróasztalnál ülve, vagy akár...

Ezek a gyakorlatok úgy hoznak formába, hogy fel sem kell állnod a székből. Kitűnően alkalmazható akár munka közben az íróasztalnál ülve, vagy akár otthon TV nézés közben.

A tanulmányok kimutatták, hogy az emberek maximum csak 4 óra szabad idejük van naponta amit a legtöbben TV vagy számítógép előtt töltik.

A monoton egy helyben ülés sok egészségüégügyi problémát vet fel, mint az aranyér, gerinc betegségek és hátfájás. Ideális lenne, ha a huzamosabb egy helyben ülés közben rövid szünetek tartsunk némi testmozgással.

A legtöbb nőnek nincs annyi szabad ideje, hogy naponta konditerembe járjon.

 

Ha nincs időd külön edzésre járni, ezek a fantasztikus szék gyakorlatok csudákat tesznek a testeddel! Elvégezhetők akár az irodában, vagy az otthon kényelmében. Így már nem mondhatod, hogy nincs időd a testmozgásra.

Denise Austin – az egyik legnépszerűbb fitneszedző bemutatja és elmagyarázza, hogyan kell elvégezni ezeket a gyakorlatokat. Az elfoglalt és munkamániás nők biztosan szeretni fogják. Csak egy székre lesz szükséged, pont, amin ülsz.

Végezd rendszeresen ezeket az edzéseket, és látni fogod a különbséget rövid időn belül.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: blogmania.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!