Rendőrök vitték el az ittasan vezető Zámbó Krisztiánt

Rendőrök vitték el az ittasan vezető Zámbó Krisztiánt

Zámbó Krisztiánt Csepelen igazoltatták a rendőrök február 11-én. Az esetről egy olvasó tájékoztatta a Borsot. „Február 11-én, szombat éjszaka Zámbó...

Zámbó Krisztiánt Csepelen igazoltatták a rendőrök február 11-én. Az esetről egy olvasó tájékoztatta a Borsot.

„Február 11-én,én, szombat éjszaka Zámbó Krisztián ittasan áthajtott egy piros lámpán! Mivel úgy tűnt, hogy italozhatott, ezért a csepeli kapitányságra vitték!” - írta a lapnak a szemtanú.

Jimmy fia nem tagadta a történteket.

- Barátok invitáltak születésnapi buliba, hívogattak, végül igent mondtam. Beugrottam egy haveromhoz, indulás előtt öt-tíz perccel pedig megittam pár felest. Nem éreztem úgy, hogy bármi bajom lenne, ezért is mertem elindulni. A rendőrök meg azért állítottak meg, mert szerintük áthajtottam egy piroson. Azt hittem, még éppen átérek. Amikor kiszálltam, és rákérdeztek, azonnal beismertem, „Igen, ittam”. Bevittek, hetvenhét ezrelék volt a véralkoholszintem, a régi jogszabályok szerint ez szabálysértés lett volna, most szigorúbbak. Elég volt ahhoz, hogy elvegyék a jogsimat - mesélte Krisztián, aki mindenki mást arra kér, hogy ne kövessék példáját, ittasan ne üljenek kocsiba.

 

Az énekes végül pénzbírságot kapott és a jogosítványát is bevonták.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!