Óriási hír – internet nélkül is használhatjuk a facebookot a telefonunkon!

Óriási hír – internet nélkül is használhatjuk a facebookot a telefonunkon!

Óriási hírt jelentett be a Facebook, lényegében már internet kapcsolat nélkül is használhatjuk a Facebookot az okostelefonunkon! Hihetetlen de eljött...

Óriási hírt jelentett be a Facebook, lényegében már internet kapcsolat nélkül is használhatjuk a Facebookot az okostelefonunkon! Hihetetlen de eljött az az idő, amikor internet nélkül is Facebookozhatunk…ők aztán értenek ahhoz, hogy hogyan kell még nagyobb forgalmat generálni!

Az andoridos rendszerrel rendelkező telefonookon mostantól kezdve már a Facebookot is használhatjuk, kommentelhetünk, likeolhatunk stb.Végre eltűnik az olyan nagyon idegesítő a “A hírfolyamot nem lehet betölteni” című figyelmeztetés.

Ezentúl, amikor nincs internet kapcsolatunk, akkor a korábban a rendszerben mentett, de még nem látott, nem olvasott posztok előrekerülnek, kommentelhetjük őket, sőt posztolni is tudunk, és amikor újra internet kapcsolatunk lesz az alkalmazás azonnal feltölti őket a rendszerbe!

A rendszert még folyamatosan teszteli a Facebook, de az androidosoknak már elérhető az offline módban történő facebookozás.A Facebook mobilapp mostantól folyamatosan menti a friss posztokat, kommenteket a háttérben, amikor netezünk, hogy később el tudjuk őket olvasni internet kapcsolat nélkül is.Ami tényleg ebben, hogy nem olyan posztokat dob be, ami már a könyökünkön jön ki, hanem kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy olyan posztokat olvashassuk, amelyekkel még nem találkoztunk!

A cikk a www.origo.hu egyik cikke alapjn készlült.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!

Forrás: palyazatfigyelo.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!