Olyat lépett a Telekom, amire senki nem számított! ITT A BEJELENTÉS!

Olyat lépett a Telekom, amire senki nem számított! ITT A BEJELENTÉS!

Olyat lépett a Telekom, amire senki nem számított! ITT A  BEJELENTÉS! A Telekom 450 Mbps sebességű mobilinternetet kapcsolt be Gödöllőn A Telekom...

Olyat lépett a Telekom, amire senki nem számított! ITT A  BEJELENTÉS!

A Telekom 450 Mbps sebességű mobilinternetet kapcsolt be Gödöllőn

A Telekom másodpercenként 450 megabit (Mbpsps) sebességű mobilinternetet kapcsolt be pénteken Gödöllőn, az országban elsőként. A társaság azt is közölte, hogy egy éven belül csaknem az összes kistelepülésen elérhetővé teszi a 4G technológiát.

A Telekom pénteki közleménye szerint a frekvenciatenderben vállalt kötelezettségeivel összhangban 2017 novemberig közel az összes 1000-6000 fős településen és az 1774, ezernél kisebb lakosú településből több mint 1500-ban elindítja 4G szolgáltatását a 800 megahertz (MHz) frekvenciasáv felhasználásával.
A Telekom 4G hálózatának országos lakossági kültéri lefedettsége jelenleg 97,6 százalékos, az év végére pedig eléri a 98 százalékot, a beltéri lefedettség pedig 87 százalékra emelkedik.
A vállalat emellett folyamatosan fejleszti 300 Mbps sebességű 4G+ mobilinternet hálózatát is, amely már több mint 40 településen érhető el. A 450 Mbps sebességű 4G+ mobilinternet szolgáltatást az országban elsőként Gödöllőn tette elérhetővé a Telekom.
A 4G+ technológia az eddigiekhez képest akár két-háromszoros adatsebességet tesz lehetővé, a szolgáltatást megfelelő eszközök és díjcsomagok birtokában tudják kihasználni az ügyfelek – hívta fel a figyelmet közleményében a Telekom. Hozzátették, hogy a társaság készülékkínálatában már több mint 30-féle, 300 Mbps sebességű okostelefon található, míg a 450 Mbps sebesség vételére egyelőre a nagy gyártók csúcskészülékei képesek.

Forrás : MTI

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!