Ő lehet Hachiko utódja – 5 éve őrzi halott gazdájának házát egy kutya Romániában

Ő lehet Hachiko utódja – 5 éve őrzi halott gazdájának házát egy kutya Romániában

Az időjárás viszontagságaival nem törődve, esőben, hóban, vagy a legégetőbb napsütésben is a lakatlan ház kerítésénél ücsörög ez a kutyus. A Daily...

Az időjárás viszontagságaival nem törődve, esőben, hóban, vagy a legégetőbb napsütésben is a lakatlan ház kerítésénél ücsörög ez a kutyus. A Daily Mail cikke szerint a kutya a romániai Malu Mare településen él.

 

A szomszédok viselik gondját annak a kutyusnak, kinek gazdája még 2011-ben hunyt el. Hűséges kutyája a mai napig őrzi az évek óta lakatlan házat, nem enged senkit a közelébe. A kutyus neve ismeretlen, a szomszédok a gazdájáról sem tudtak sokat, magának való embernek tartották, ám mikor elhunyt, nem volt kérdés, hogy gondoskodni fognak az ebről.

Már többször is megpróbáltak neki gazdit keresni, de egyszerűen nem volt hajlandó elhagyni a környéket. A helyi állatorvos azt mondja, hogy szívtelenség lenne a kutyát elhurcolni innen, inkább arról kellene gondoskodni, hogy a kerítés mellett egy fedett kis kuckót építsenek, hogy ne ázzon-fázzon szegény.

Ha te is meghatódtál a videón, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: www.zoozoo.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!