Nyíregyházi gyilkosság: A kisfiú fontos részletek árult el, a kislány megnémult az eset után

Nyíregyházi gyilkosság: A kisfiú fontos részletek árult el, a kislány megnémult az eset után

El­vit­ték Nyír­egy­há­zá­ról és távol a bor­zal­mak hely­szí­né­től, idő­sebb ro­ko­nok vi­se­lik gond­ját ide­ig­le­ne­sen a szerda dél­után...

El­vit­ték Nyír­egy­há­zá­ról és távol a bor­zal­mak hely­szí­né­től, idő­sebb ro­ko­nok vi­se­lik gond­ját ide­ig­le­ne­sen a szerda dél­után ki­vég­zett nő, R. Mária hét­éves iker­gyer­me­ke­i­nek, Le­á­­nak és Lá­zár­nak.

S. Dan román állampolgárságú tüdőgyógdőgyógyász kegyetlenül kivégezte a nála 14 évvel fiatalabb nyíregyházi nőt. A férfi berontott a család házába, és a gyermekek szeme láttára először fejbe lőtte az édesanyát, majd a családapára is tüzet nyitott. Az eset után az egyik gyerek kirohant az épületből, és szülei vérével borítva kért segítséget a szom­szédtól.

A Blikk információi szerinta kislányt annyira sokkolták a történtek, hogy édesanyja kivégzése óta nem szólalt meg. Eközben fiútestvére fontos részletekkel segítette a nyomozást. A kisfiú elmondta egy utcabeli férfinak és a nyomozóknak, hogy édesanyja a két durranás után nem kelt fel többé a szekrény elől.

A lap úgy tudja, a sokk ellenére a gyerekek egyelőre nem kapnak pszichológusi segítséget.

Forrás: ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!