Nem a véletlen műve a tavaszi tél!

Nem a véletlen műve a tavaszi tél!

Az időjárást szándékosan bolondítják meg!

Ki­de­rült: szán­dé­ko­san bo­lon­dí­tot­ták meg az idő­já­rást!

Hol van­nak már régi jó ta­va­szok? Miért nem esik hó évek óta? Sokak sze­rint nem csoda, hogy ennyire meg­bo­lon­dult az idő­já­rás! Egyre dur­vább el­mé­le­tek lát­nak nap­vi­lá­got. Már nem­csak fehér kon­denz­csí­kot húz­nak a re­pü­lők, hanem fe­ke­té­ket is... Vajon mit szór­nak a lég­körbe? És miért?

Már eddig is számos összeesküvés-elmélet szólt arról, hogy a nagy magasságokban közlekedő repülőkről vegyi anyagokat juttatnak a légkörbe. Lentről ezek egyszerű kondenzcsíkoknak tűnnek, azonban a hagyományos kondenzcsíkokkal ellentétben ezek lassan, fátyolszerűen terülnek szét a levegőben, és hatalmas területeket fednek le. 

 

A légkörbe juttatott vegyi anyagok listája az elméletek szerint évről-évre gyarapodik: a báriumtól az alumíniumsókon, a tóriumon és a szilícium-karbidon át, egészen a műanyag szálacskákig minden volt már.Most pedig valami durvábbra váltottak. Egyes repülőgépek tömény fekete anyagot permeteznek a levegőbe.

A normál kondenzcsík - 100 százalékos relatív páratartalom mellett - nagyjából -40, -55 fokos hidegben keletkezik, 9-13 ezer méteres magasságban... és hamar eltűnik. Tény, hogy lentről nehéz megállapítani, hogy egy gép milyen magasságban repül, de ha túl alacsonyan, és húzza a csíkot, akkor az az önjelölt szakértők szerint bizony nem kondenzcsík...

Állításaik szerint a felhőszerű nyomok közül azok a leggyanúsabbak, amelyek órákon keresztül, néha egy egész napig láthatóak, és csak lassan terülnek szét. Ezeknél is durvábbak az olyan csíkok, amelyek egymást keresztezve, egyfajta hálót hoznak létre az égbolton. Ilyenkor biztosra akarnak menni a rejtélyes megbízók, és alaposan megszóratják a kiszemelt környéket.

Hogy milyen céllal, és kik szórják ránk az ismeretlen anyagokat, rejtély. Erre többféle elmélet létezik. Néhány belekeveri a földönkívülieket is, de ezt most inkább hagyjuk. Talán az időjárás befolyásolása látszik a legkézenfekvőbbnek, hiszen ha az emberek mérgezése lenne a cél, azt sokkal egyszerűbben és gyorsabban is meg tudnák oldani, élelmiszerbe, vagy ivóvízbe kevert anyagokkal..!

A legtöbb elmélet arról szól, hogy titkos csoportok már 1951 óta arra használják a légi közlekedés járműveit, hogy befolyásolják az időjárást. Az esetek nagy részében utasszállító gépeket egészítenek ki különös tartályokkal, amelyek tartalmát a pilótáknak az előre megadott koordináták felett kell a levegőbe juttatniuk. Azonban akadnak olyan légi járművek, amelyekben utasok helyett több száz tartály kap helyet, tele titokzatos anyagokkal, amiket aztán nem csak kis területen lehet szétszórni...

Bizonyos magasságokban, a légkörbe szórt vegyi anyagok felhőképződést indíthatnak be, ezáltal hatalmas esőket, jégverést, lehűlést és akár viharokat is okozhatnak. Más anyagok használatával pedig éppen az ellenkezőjét érik el, éppen hogy szétoszlanak a felhők, akár hosszan tartó aszályt előidézve.

A szakemberek szerint a repülőgépek hajtóműveiből távozó vízgőz, éskoromszemcsék okozzák a kondenzcsíkokat, mivel az apró koromszemcsék beindítják a levegő víztartalmának kicsapódását. 

Az elméletek állítják: az időjárás ilyen módon való befolyásolásával akár egy adott ország mezőgazdaságát is lehet alakítani. Tönkretenni, vagy akár fellendíteni. Éppen ami a megbízók érdeke... Folyamatos időjárás-szabályozással akár hosszan tartó aszályt is elő lehet idézni, így a piac behozatalra szorul, és vaskos pénzekért például élelmiszert kell importálni külföldről...

És hogy mit csinál például a chemtrail a hóval?

Jól látszik, bármilyen módon olvasztja az ismeretlen anyaggal szennyezett havat a videón szereplő férfi, az 1-2 csepp vízen kívül többet nem tud kiizzadni magából, ehelyett egyszerűen elpárolog. Míg a csapvízből készült jégkocka, normális módon olvadva, víztócsát képez.

Bármi is az igazság, az elméletek elgondolkodtatóak, még ha legtöbb alapja csupán feltételezés is. A tényt viszont, hogy évtizedek óta egyre több a kondenzcsík a fejünk felett... a többi egyelőre csak találgatás...

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!