Modellszerződést kapott egy Down-szindrómás kislány a gyönyörű mosolya miatt

Modellszerződést kapott egy Down-szindrómás kislány a gyönyörű mosolya miatt

A világ most ért meg arra, hogy sérült modelleket alkalmazzon – mondta Madeline Stewart, aki a New York-i őszi divathéten lép majd kifutóra. Nem ő az...

A világ most ért meg arra, hogy sérült modelleket alkalmazzon – mondta Madeline Stewart, aki a New York-i őszi divathéten lép majd kifutóra. Nem ő az egyetlen modell, aki Down-szindrómával él: a 2 éves kis Connie-Rose is most kapott szerződést.

Connie-Rose Seabourne még csak 23 hónapos, máris a zsebében tudhat két igazi modellszerződést. A pici fényképeit édesanyja küldte el néhány ügynökségnek, mert annyian dicsérték kislánya gyönyörű mosolyát.

Két ügynökséggel is szerződést kötöttek, munka pedig nagyon jól megy, mert a kislány régóta megszokta, hogy fotózzák, és imád mosolyogni, játszani a kamerák előtt.

Connie két hónappal korábban jött a világra, és csak 2 hetes korában derült ki, hogy Down-szindrómás. A szülők azonban nem estek kétségbe, a környezetükben több Down-szindrómás gyereket is láttak ugyanolyan boldogan felnőni, mint egészséges társaikat.

Forrás: lemon.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!