Meseszép időnk lesz a hétvégén de utána…..mutatjuk mire kell számítani!

Meseszép időnk lesz a hétvégén de utána…..mutatjuk mire kell számítani!

Valóságos ajándék lesz az időjárás a hét további részében – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Csütörtökön még...

Valóságos ajándék lesz az időjárás a hét további részében – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Csütörtökön még bezavarhatnak a felhők, de pénteken egyre kevésbé lesznek jellemzőek, a hétvégére pedig végig zavartalan napsütést ígérnek. Csütörtökön és pénteken is 19 fokig emelkedhet a hőmérő higanyszála, míg mindkét napon 4 fokig hűl a levegő éjszaka.

Vasárnap 23 fok lesz

Szombaton 20 foknak, míg vasárnap 23 foknak örülhetünk, előbbi esetben szintén 4 fokig fog hűlni, míg hétfő hajnalban nem lesz hidegebb 7 foknál.

Hétfő délelőtt záporesőre lehet számítani, míg délután 42 kilométer/órás szél is kísérheti, ugyanakkor elmarad a lehűlés, 19 fok lesz.

Kedden is marad a csapadékos és szeles idő, 44 kilométer/órássá is erősödhet, de szintén marad a 19 fok. Szerdán már nem várható csapadék, ugyanakkor közepesen felhős marad az ég és némileg hűvösebb is lesz, hajnalban 3, napközben 18 fok lesz.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!