Melyik évszakban születtél? Ezt árulja el rólad!

Melyik évszakban születtél? Ezt árulja el rólad!

Minden évszaknak megvannak a maga sajátosságai. Az, hogy melyik évszakban születtünk nagyban befolyásolja tulajdonságainkat.  Nézd meg, hogy rád...

Minden évszaknak megvannak a maga sajátosságai. Az, hogy melyik évszakban születtünk nagyban befolyásolja tulajdonságainkat. 

Nézd meg, hogy rád illik-e a leírás!

A tavasz szülöttei

Könnyű velük kapcsolatot létesíteni, de gyakran összetűzésbe kerülnek másokkal a kendőzetlen véleményük miatt.

Örök keresők, jó vezetői képességekkel vannak megáldva.

A nyár szülöttei

Akik nyáron születtek nagyon energikusak. Jó üzleti érzékkel rendelkeznek. Általában a lassúság jellemzi őket, de többnyire ez egy tudatos stratégia. Ha eljön az idő, akkor képesek a gyors és helyes döntések meghozatalára. Inkább az eszük irányítja őket, mintsem az érzelmeik.

Nagyon nyitott emberek. A könnyű és vidám természetüknek hála jó a „hírnevük”. Nagyon sok barát veszi őket körül. Szívesen adnak tanácsot, és ha kell, segítenek is és ezért semmit nem várnak el cserébe.

Az ősz szülöttei

Meggondolt és felelősségteljes személyek, akik hajlamosak néha pesszimistán látni a világot. Sokan üzletemberek és vállalkozók közülük. Nagyon jó művészi vénával megáldott emberek is közöttük, akik meg merik mutatni valamelyik területen a bennük rejlő tudást.

Jellemző az őszi emberekre, hogy hosszú távra terveznek, aminek minden lépését előre lefektetik.

Szeretnek egyedül lenni, gyakran elszigetelődnek a külvilágtól és inkább meditálnak, vagy a természetben keresik meg önmagukat.

Az életükben a harmóniának és a stabilitásnak nagy szerepe van.

A tél szülöttei

A hideg évszak elősegíti az erős, független személyiség kialakulását. Akik télen születtek általában a maguk útját járják és belső iránymutatásukra hallgatva hozzák meg döntéseiket. A természet a télen születetteket akaraterővel ajándékozta meg.

Nagyon empatikus személyiségűek. Ritkán támadnak, viszont hevesen védik magukat és másokat is.

Van, amikor az emberek félreértik őket, így sokszor magányosak. Viszont nagyon türelmesek és erős kötelék van köztük és szeretteik között.Jóportál

Akik tavasszal születtek az ébredő természet tulajdonságait örökölték. Gyorsan fejlődnek, azonnal tudnak döntéseket hozni, valamint kimeríthetetlen energiaforrással rendelkeznek. Néhányuk önző, sok figyelmet és tiszteletet követelő. Sokan szeretik sajnáltatni is magukat.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!