Megloptak a kórházban

Megloptak a kórházban

Jó estét, sziasztok! Végső elkeseredésemben, és abban a tudatban, jobb lesz, ha ezt kiírom magamból, muszáj volt hozzátok fordulnom. Az emberi...

Jó estét, sziasztok!

Végső elkeseredésemben, és abban a tudatban, jobb lesz, ha ezt kiírom magamból, muszáj volt hozzátok fordulnom. Az emberi pofátlanság legteteje, amit elkövettek ellenem egy budapesti kórház sürgősségi osztályán 2017. 01. 14-én, hajnalban (vagyis hajnali fél 3-tól délelőtt háromnegyed 10-ig). Pánikroham miatt szállítottak kórházba. Arról inkább nem is mesélek, milyen stílusban beszéltek velem és a barátnőmmel az orvosok és az ápolók, ez volt a legkevesebb.

Történet a következő: vizsgálat után azán az ügyeletes orvos közölte, hogy reggelig maradjak benn, de ha esetleg jön valaki, akkor a helyem elveszik, és mehetek az utcára. Inkább meghúztam magam ezek után, de elfoglaltam az ágyat, táskámat magamnál tartottam. A barátnőmet nyaggatta az egyik ápolónő, hogy egyszerűbb lesz és biztonságosabb, ha a táskámat beviszik megőrizni a kartonozóba, így hát a barátnőm a telefonomat a táskám cipzáros zsebébe tette, a pénztárcámat betekerte a sálamba, és a táskám legmélyére rejtette.

Odaadta az ápolónőnek, majd elköszönt tőlem, és mondta, ha felébredtem, hívjam fel őt, eljön értem autóval és hazavisz. Elérkezett a reggel, felébredtem, megigazítottam az ágyneműt, felvettem a cipőm, és odamentem a kartonozóhoz. Elkértem a táskámat, oda is adták, egy papírral, amire fel voltak vezetve a táskámban lévő értékeim, dolgaim. Furcsálltam, hogy a készpénznél a 18 ezer Ft helyett 990 van írva, az is apróban. Mondtam a hölgynek, hogy ez így nem lesz jó, előkotortam a pénztárcám, és valóban nem volt benne a 17 ezer forint papírpénzem. Idegességemben csak elnevettem magam, és megjegyeztem, milyen vicces lenne, ha a telefonom sem lenne a táskámban...

A nő zavarba jött, azt mondta, nincs felírva a telefonom sem. Kerestem, kutattam a táskában a telefonom és a pénzem után. A telefonomnak hűlt helye, majdnem elsírtam magam, amikor a nő az arcomba nyomta a papírt, hogy írjam alá, átvettem a táskám a benne lévő cuccaimmal. Ránéztem, megmondtam neki, hogy ne haragudjon, de ezt nem fogom aláírni. Erre megfogta a táskám, elvette tőlem és visszasétált vele a kartonozóba, mondván sajnos nem adja vissza a táskám, ha a papírt nem írom alá. Utánakiáltottam, hogy nem érdekel, a táskámat adja vissza azonnal, nekem arra szükségem van. Visszajött, megkértem, hogy nézzen körül a kartonozóban, hátha kiesett valahol. Ezután elkezdett velem ordibálni, hogy hogy képzelem, hogy a kollégáit gyanúsítom azzal, hogy megloptak engem. Erre annyit válaszoltam, hogy más nem fért hozzá a táskámhoz, ki mást gyanúsíthatnék?

Végül aláírtam a papírt, és jobb ötlet híján távoztam a kórházból - a körülbelül 70 ezer forintot érő telefonom és 17000 forintom nélkül. Aznap este miután végeztem a munkával, a feljelentést megtettem.

Köszönöm, hogy elolvastátok.

Szép estét kívánok! L. Réka

Forrás: praxis.blog.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!