Meglepő dolgot tett a szirénázó mentőautó sofőrje, mikor meglátta a 2 éves kislányt!

Meglepő dolgot tett a szirénázó mentőautó sofőrje, mikor meglátta a 2 éves kislányt!

Mikor már majdnem a kapunknál voltunk kifordult az egyik utcából egy szirénázó mentőautó. Lányom már emelte is a kezét a füléhez. Mikor a mentő...

Mikor már majdnem a kapunknál voltunk kifordult az egyik utcából egy szirénázó mentőautó. Lányom már emelte is a kezét a füléhez. Mikor a mentő sofőrje ezt meglátta...

Nemrég egy anyuka az alábbi történetet osztotta meg a Facebookon: 

Hazafelé tartottam a közel 2 éves kislányányommal. Elég forgalmas úton lakunk, hozzá vannak szokva a gyerekek a zajhoz, de a kicsi utálja a szirénázó autókat. Ha meghallja, hogy közeledik egy, a füleire tapasztja a kezét és biggyed a szája.

Ez így történt egy hete is.

Mikor már majdnem a kapunknál voltunk kifordult az egyik utcából egy szirénázó mentőautó. Lányom már emelte is a kezét a füléhez, de mikor a mentő sofőrje ezt meglátta kikapcsolta a szirénát arra a 3 mp-re míg elhaladt mellettünk. Ez 2 napra rá ugyanígy megtörtént!

Minden tiszteletem az övéké, hogy amellett, hogy életet mentenek és figyelniük kell fokozottan az útra, odafigyeltek egy pillanatra egy sétáló pici lányra! Csordultig vagyok szeretettel irántuk!!!"

Tisztelet a mentősöknek! Ha te is így gondolod, ne felejtsd el megosztani a cikket! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!