Megdöbbentő dolgot jósolt 2016-ra Baba Vanga, a vak bolgár jósnő!

Megdöbbentő dolgot jósolt 2016-ra Baba Vanga, a vak bolgár jósnő!

Ez fog történni Európával!

Azok, akik hisznek Baba Vanga előrejelzéseiben úgy tartják a vak látnok jövendőlései 85%-an mindig bekövetkeznek. Most a 2016-os évre jósolt előrejelzéseit olvashatod.

Szörnyű jövőt jósolt Európának a bolgár jós, Baba Vanga. 2016-ban a vak jövendőmondó szerint Európa számos konfliktussal kell szembenézzen, kémiai támadások érik majd “muszlim hósítók” által és az öreg kontinesnek egy fordulópont fog belépni az “életébe”.

A tisztánlátó vak bolgár asszony halála előtt jósolta meg, 85 évesen, hogy 2016-ban “egy muszlim invázió fenyegeti majd Európát”. Az év végére a kontinens “a létezésének végéhez közeledik”, mondta Baba Vanga.

Konkrétabban, a jövendőmondó balkán Nostradamusként emlegetett nő azt nyilatkozta hozzátartozóinak, hogy a szélsőségesek egy egész kémiai fegyvert fognak bevetni Európa ellen.

Baba Vanga 1911 január 31-én született, már gyerekként elvesztette szeme világát, azonban egyesek szerint sokkal nagyobb ajándékot kapott, mint a látás, meg tudta jósolni előre a jövőt.

Sokak szerint a Bulgáriban élő asszony megjósolta a 2001-es New York-i terrortámadást, a Japán tsunamit 2004-ben és az iszlám növekedését. Ezek mellett azonban a globális felmelegedést és a gleccserek olvadását is megjósolta.

Az asszony szerint 2221-ben új vallás születik.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!