Ma éjszaka a Fekete Hold minden vágyad valóra váltja! A Vonzás Törvénye lép életbe!

Ma éjszaka a Fekete Hold minden vágyad valóra váltja! A Vonzás Törvénye lép életbe!

2016. október 30-án. egy nagyon különleges este jön el spirituális szempontból, megjelenik a vonzás Törvénye, hogy minden, titkos vágyunkat...

2016. október 30-án.

egy nagyon különleges este jön el spirituális szempontból, megjelenik a vonzás Törvénye, hogy minden, titkos vágyunkat teljesítse végre!

2014 óta nem volt példa erre, amikor a Fekete Hold varázslatot hoz létre és különös kapukat nyit meg az emberek számára.

Különösen a nők számára lesz ez fontos nap, a Fekete Hold ereje ugyanis október 30-án náluk lesz erősebben érezhető, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy a férfiaknál nem lép majd életbe e Vonzás Törvénye.

 

Mindennek előtt pontot kell tennünk azon dolgaink végére, amelyek nem működnek, és tovább kell lépni, az igazi álmainkra, vágyainkra kell koncentrálnunk. Ez a nap alkalmas lesz tehát arra, hogy elültessük rég dédelgetett terveink magját, ami megfelelő gondoskodás mellett képes lesz kikelni. Ehhez fontos az, hogy higgyünk álmainkban, és képzeljük el gondolatban, hogy minden meg fog valósulni.

A Vonzás Törvénye életbe lép

A Fekete Hold a Vonzás Törvényét erősíti majd meg ezen a napon, amivel párhuzamosan az önbizalmunkat is, így minden készen fog állni arra, hogy terveink, álmaink megvalósítása kezdetét vegye.

Különleges energiák szabadulnak majd fel, amik számos új lehetőséget kínálnak majd elénk és mindez  ki fog hatni a soron következő napokra, hetekre, így ha nagy terveink vannak az életben, akkor október 30-án vágjunk bele azok megvalósításába, mert nem fogjuk megbánni. Ezen a napon minden világossá válik, így rá fogunk találni arra az útra, amely elvezet a sikerhez, a boldogsághoz, a lelki békéhez.

Szerző: tudasfaja.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!