Letarolta a netet a gyönki tanárnő - videó

Letarolta a netet a gyönki tanárnő - videó

Aligha számított rá a Tolna megyei kisváros, Gyönk gyermekkórusa, hogy a farsangi bálon készült videójuk valósággal felrobbantja az internetet. A...

Aligha számított rá a Tolna megyei kisváros, Gyönk gyermekkórusa, hogy a farsangi bálon készült videójuk valósággal felrobbantja az internetet. A lavina akkor indult el, amikor Schuster Lóránt, a P. Mobil vezetője a Facebook-oldalán megosztotta a felvételt. A kórus A Zöld, a Bibor és a Fekete című P. Mobil-klasszikust adja elő, a gyerekeknek vezénylő kórusvezető pedig azonnal a férfi nézők kedvencévé vált.

A Bors kiderítette: a hölgy Häuszer Beátaáta, aki párjával, Schmidt Péterrel alapították meg a Harmónia – Rend-Band Gyermekkórus & Zenekart. Bea ének-zenét és szolfézst, Péter fizikát és informatikát oktat a gyönki általános iskolában. A stabilan negyven diákból álló gyermekkóruson kívül felnőtt zenekarukban, a Vagabundban játszanak, Bea énekel és fuvolázik, Péter gitározik. A páros a kollégáktól értesült róla, hogy Schuster Lóránt megosztotta a farsangi videójukat.

– Teljesen váratlanul ért minket ez a dolog, megtisztelő elismerése ez a munkánknak, és egyben egy pozitív visszajelzés is számunkra – mondta a Borsnak Péter.

Lapunk persze arra is kíváncsi volt, hogy vajon Bea mit szól a videóhoz fűzött szerelmi vallomásokhoz. – Egyáltalán nem vettem tolakodásnak, jókat mosolygunk rajta Péterrel, lazán kell venni az ilyen dolgokat – mondja Bea, párja pedig csak annyit tesz hozzá: büszke Beára, és egyáltalán nem féltékeny rá.

A kórusnak Schuster Lóránt is gratulált, és az sem kizárható, hogy a jövőben akár közös produkcióval rukkolnak elő.

A videón csak hátulról látható a tanárnő, de így is hatalmas rajongótábora lett

Forrás: www.borsonline.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!