Lelőttek egy NATO helikoptert !Kezdődik a 3 világháború?

Lelőttek egy NATO helikoptert !Kezdődik a 3 világháború?

Az önjelölt, oroszbarát Donyecki Népköztársaság Védelmi Minisztériuma közölte, hogy a Krím felett lelőttek egy ukrán helikoptert melynek fedélzetén...

Az önjelölt, oroszbarát Donyecki Népköztársaság Védelmi Minisztériuma közölte, hogy a Krím felett lelőttek egy ukrán helikoptert melynek fedélzetén NATO tisztségviselők utaztak.

A Donyecki Népköztársaság vezetője tegnap jelentette be, hogy fegyvereseik lelőttek egy ukrán katonai helikoptert Alexander Zakharchenko térésgében mely megpróbált támadást intézni a katonáik állásai ellen.

Eduard Basurin, az oroszbarát lázadócsoporport szóvivője ma bejelentette, hogy a helikopter fedélzetén NATO tisztviselők is utaztak.

A TASS orosz hírügynökség szerint nem lehet pontos információkat tudni az esetről mert a területen jelenleg blokkolva van a mobilkommunikáció.

A NATO szóvivője a Daily Star brit lap kérdésére csak annyit mondtak, hogy nincs NATO személyzet vagy katonai bázis Ukrajna területén. Az esettel kapcsolatban kérdezzék meg az ukrán fegyveres erők parancsnokságát.

Forrás: www.vilaglato.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!