Lebuktatta saját magát Merkel! Elképesztő dolog csúszott ki a száján egy tv vita hevében!

Lebuktatta saját magát Merkel! Elképesztő dolog csúszott ki a száján egy tv vita hevében!

Merkel a vita hevében már nem menekültek hanem muszlimok betelepítésről beszélt egy tv műsorban. Bár a német választók fele már nem szeretné újra...

Merkel a vita hevében már nem menekültek hanem muszlimok betelepítésről beszélt egy tv műsorban.

Bár a német választók fele már nem szeretné újra Angela Merkelt kancellárnak, ő kitart menekültpolitikája és a migránsok elosztása mellett.

Pedig a CDU vezetője már nemcsak a V4-ektőtől kapott kritikát, hanem Ausztriától is. Bár Kern osztrák kancellár később támogatásáról biztosította Merkelt, de védelmi minisztere a minap keményen bírálta migránspolitikáját. „Felelőtlenség volt a német kancellár részéről, hogy a több százezer menekült érkezésére reagálva azt mondta: „Wir schaffen das”, vagyis „sikerülni fog” – nyilatkozta a Kronen Zeitungnak adott interjúbanHans Peter Doskozil.

Merkel azonban bekeményített. Az ARD televíziónak egyenesen kijelentette, hogy „Az nem fog menni, hogy egyes országok kijelentik, hogy egyáltalán nem akarunk muszlimokat az országunkban. Függetlenül attól, hogy az humanitárius szempontból szükséges-e vagy sem.”

Magyarul: minden EU-ország kap muszlim bevándorlókat, és kész. A kijelentés jól mutatja, hogy Merkel egyrészt már nem a menekültek befogadására helyezi a hangsúlyt, hanem a muzulmán betelepítésre, Európa iszlamizálására, másrészt nem hajlandó kompromisszumot kötni senkivel a kvóta tekintetében.

Épp ezt a merkeli akaratátvitelt jellemzi Bassam Tibi iszlám társadalomtudós a svájci Basler Zeitungban: „Ez az NDK egypárti diktatúrájában szocializálódott kulturprotestáns tiszteletes lánya ma katasztrofális módon „nyugattalanítja” Németországot.” Őt nem érdekli a tömegek véleménye. A németek tömegek magukat megadva követik Merkel „sikerülni fog” szlogenjét annak ellenére, hogy azzal nem értenek egyet. A „mi” alatt Merkel minden németet ért, és aki attól eltér, az „jobboldali populista”.

Forrás: magyaridok.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!