LAKHATÁSI TÁMOGATÁS JÖN VIDÉKEN ÉLŐKNEK! VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS!

LAKHATÁSI TÁMOGATÁS JÖN VIDÉKEN ÉLŐKNEK! VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS!

LAKHATÁSI TÁMOGATÁS JÖN VIDÉKEN ÉLŐKNEK! Sajnos Magyarország nagy problémája még most is a nagy mértékű elvándorlás, ez különösen a vidéket érinti,...

LAKHATÁSI TÁMOGATÁS JÖN VIDÉKEN ÉLŐKNEK!

Sajnos Magyarország nagy problémája még most is a nagy mértékű elvándorlás, ez különösen a vidéket érinti, innen a legtöbb fiatal vagy elköltözik a fővárosba vagy külföldön próbál szerencsét.A lényeg ugyanaz, a vidék kiürül, eltűnnek a fiatalok csak az idősek maradnak.Most ezen a problémán segít a kormány egy vadonatúj támogatással, ami egy lakhatási támogatást jelent a vidéken élők számára.Az önkormányzatok kapják meg a pénzt első körben és ők fogják továbbjuttatni az embereknek.AZ Esély Otthon pályázat teljesen új kezdeményezés, még nem volt rá példa Magyarországon!

A pályázat már meg is jelent, a támogatágatási kérelmek benyújtására 2017. 03. 06. naptól 2019. 03. 06. napig van lehetőség. Abban segít a fiataloknak, hogy vidéken tudjanak maradni, ott tudjanak boldogulni családot tudjanak alapítani és egy megfelelő egzisztenciát tudjanak felépíteni!

A fő cél, hogy a helyi lehetőségekre épülő, (ön)foglalkoztatást célzó programok valósuljanak meg.

A programnál minden esetben a helyi igényeket, helyi sajátosságokat, helyi specialitásokat veszik majd figyelembe így nem egy teljesen egységes program lesz országosan, hanem mindenhol a helyi sajátosságoknak megfelelő, ami jelentősen hozzá tud járulni a támogatás sikeréhez!

A pályázó települési önkormányzatoknak vállalniuk kell, hogy hozzájárulnak a településükön élő, továbbá az oda letelepülni szándékozó fiatalok kedvezményes lakhatásának támogatásához is. A páláyzat keretösszege tízmilliárd forint.

A cikk a penzcentrum.hu cikke alapján készült.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!