Kiakadt az amerikai hadsereg és hírszerzésaz új orosz vadászgép képességein

Kiakadt az amerikai hadsereg és hírszerzésaz új orosz vadászgép képességein

Videóval!

2015 okt 11

Az Egyesült Államok katonai és hírszerzési tisztviselői riasztást adtak ki az új orosz PAK-FA vadászgép képességei miatt, amely egyesek szerint az amerikai technológiákat is felülmúlja.

Az elmúlt évben az amerikai légierő egykori hírszerző főnöke David Deptula altábornagy a The National Interestnek elmondta, hogy a “PAK-FA általam látott elemzése egy nagyon igényes kivitelezést jelez, amely legalább megegyező, vagy még jobb, mint az amerikai ötödik generációs repülőgépek.”Hozzátette: “Minden bizonnyal nagyobb mozgékonysággal rendelkezik a tolóerő vektorálás, és a mozgó farok felületek kombinálásával, és kiváló az aerodinamikai kialakítása, mint az F-35-nek.”Orosz katonai szakértők bizonyosak abban, hogy minden módon határozottan felülmúlja az amerikai partnerek repülőgépeit.

 

Viktor Bondarev orosz légierő főparancsnok elmondta, hogy a Szuhoj PAK-FA, vagy más néven T-50 képes lesz párbajra kelni az amerika F-22 és F-35 ötödik generációs harci repülőgépekkel.

Amellett, hogy képes a Mach 2-t jóval meghaladó sebességgel repülni, más még fontosabb funkciókkal is büszkélkedhet, mint például a láthatatlansága a radarok számára, a hatalmas fegyverei és a magas fokú irányíthatósága.

Az együléses, két hajtóműves sugárhajtású vadászgép – az első működő repülőgép orosz szolgálatban, amely lopakodó technológiát használ – célja a légi fölény és a földi támadási funkció.

A PAK-FA vadászgép gyártását jövő évben kezdik el, amely bizonyos mértékig egy repülő robot, amely a pilótát a repülőgép vezérlőrendszerének részévé teszi.

A kompozit anyagok, az innovatív technológiák, a fejlett repüléselektronika és hajtóművek biztosítják a T-50 számára a rendkívül alacsony radar, optikai és infravörös láthatóságot.

A T-50-ben megtalálható a frissített BINS-SP2M inerciális navigációs rendszer, amely önállóan dolgozza fel a navigációs és repülési információkat, műholdas navigáció hiányában határozza meg a helyzetet és a mozgási paramétereket, és integrálható a GLONASS orosz világűrbe telepítet műholdas navigációs rendszerrel.

2014 decemberében Oroszország Egyesült Repülőgép Vállalata bejelentette, hogy a harci gép gyártása 2016-ban kezdődhet el a tesztelési fázis befejezését követően.

 
http://nationalinterest.org/feature/the-russian-air-forces-super

Minden vélemény számít. Szólj hozzá és oszd meg másokkal is! ;-)

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!