Kést döfött a nyugdíjas nő fülébe a csaló leolvasó, pár évvel megúszhatja

Kést döfött a nyugdíjas nő fülébe a csaló leolvasó, pár évvel megúszhatja

Salgótarján - Ál-vízóra leolvasóként, hátulról támadt 65 éves áldozatára a salgótarjáni férfi, az asszony nyakába és fülébe is belevágta a kését, négy évet kapott.

A Miskolci Törvényszék szerint a férfi 2014-ben csöngetett be későbbi áldozatához Salgótarjánban, azt állítva, hogy a vízórát jött leolvasni. A 19 éves H. Dániel meggyőző volt, elaltatta a nő gyanúját, így az asszony beengedte, még kutyáját is megkötötte. A kamu vízóra leolvasó még az aknába is lemászott, az állást lefotózta, majd megkérte későbbi áldozatát, hogy nyissa meg a csapot. Eközben azonban ő kimászott az aknából, a nő háta mögé lopakodott, és egy háromélű sorjázó késsel az asszony nyakára sújtott. A nőnek azonban elképesztő szerencséje volt, ugyanis éppen belefordult a mozdulatba, így sikerült a férfi kését ellöknie magától.

A támadó nem hátrált meg, a kést ezután a nő fülébe állította bele, azonban a bátor asszony kikapta a kést, és dulakodni kezdett a megdöbbent férfivel. Életét vélhetően az mentette meg, hogy kiderült: nincs egyedül, a ház emeletéről ugyanis az ordítozásra lerohant férje, így a fiatal férfi megijedt és elmenekült. Út közben még felhívta barátját, akivel közölte: bántott valakit és börtönbe fogják csukni. Így is lett, a férfit négy év börtönre ítélték. A férfi ügyvédje enyhítésért, az ügyész súlyosbításért fellebbezett.

Forrás: blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!