Itt a vég! Saría-zóna alakul Európában!

Itt a vég! Saría-zóna alakul Európában!

Fiatal muszlim migránsok és aktivisták folyamatosan zaklatják a Koppenhága külvárosában található pubok tulajdonosait, mert egy saría zónát akarnak...

Fiatal muszlim migránsok és aktivisták folyamatosan zaklatják a Koppenhága külvárosában található pubok tulajdonosait, mert egy saría zónát akarnak létrehozni. Ez azt jelenti, hogy a zónából ki akarják tiltani az alkoholt és a szerencsejátékot.

A muszlim fiatalok fenyegetik és zsarolják a pubok tulajdonosait, valamint vandálkodnak a környéken, petárdákat és köveket dobálnak be az ablakokon. A rendőrség képtelen megállítani őket.

A saría zóna koncepcióját a “Call to Islam” csoport találta ki öt évvel ezelőtt. A csoport egy tucat aktivistával és önkéntessel dolgozik, akik az iszlám hittel ellentétes tevékenységeket kitiltanák a kerületből.

 

Norrebro helyi vállalkozási közössége a bevándorlásért és az integrációért felelős miniszterhez, Inger Stojberghez fordult, aki már meg is látogatta a környéket néhány helyi politikussal. Ám bármiféle tényleges lépés helyett felszólította a muszlimokat, hogy ne zaklassák a helyieket, és inkább tanuljanak vagy dolgozzanak, hogy a dán társadalom teljes tagjai lehessenek.

Tehát a miniszter elmondhatja, hogy “ő mindent megtett, ennél többet már nem lehet”. Ezen felül a rendőrség is tehetetlen.

Egy szó mint száz, a dán lakosok vagy maguaguk tesznek valamit, vagy kialakul a saría-zóna. És sajnálatos módon az utóbbira van nagyobb esély.

forrás: 888.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!