ILYEN, AMIKOR A VILÁG EGYIK LEGVESZÉLYESEBB KÍGYÓJA SEGÍTSÉGET KÉR AZ EMBERTŐL! - VIDEÓ

ILYEN, AMIKOR A VILÁG EGYIK LEGVESZÉLYESEBB KÍGYÓJA SEGÍTSÉGET KÉR AZ EMBERTŐL! - VIDEÓ

        Elképesztő jelenetnek voltak szemtanúi az india déli részén élők nemrég. A királykobra ahelyett, hogy megtámadta volna az...

     

 

Elképesztő jelenetnek voltak szemtanúi az india déli részén élők nemrég. A királykobra ahelyett, hogy megtámadta volna az embereket, egész meglepően viselkedett!

 

 

 

A globális felmelegedés okozta időjárás-kilengések miatt az állatok is egyre elkeseredettebben próbálnak meg életben maradni. India déli részét jelenleg rendkívül súlyos szárazság gyötri, így az emberek folyamatosan kénytelenek öntözni és állataikat ellátni, nehogy kiszáradjanak.

Igen ám, de a vadon élő állatrokról senki nem gondoskodik, így történhetett meg az, hogy ez a félelmetes, embert alap esetben messzire elkerülő kígyó kénytelen vlt bekúszni a faluba vízért.

Az emberek tudják, hogy királykobrával lakott területen rendkívül nyomos indok esetén lehet csak találkozni, ezért rögtön megértették az állat szomjazik.

Szerencsére videó is készült arról, ahogy a lenyűgöző állatot egy valaki hátulról fogja (nem árt az óvatosság, a kobra mérge elegendő ahhoz, hogy egy teljesen kifejlett indiai elefánttal három óra alatt végezzen) míg valaki műanyag palackól inni ad neki!

Nincs mese, vészhelyzetben még ősi ellenségeknek is össze kell dolgozni!

Oszd meg, ha te is tátott szájjal bámultad a videót!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: vilaghalo.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!