Így telefonálhatsz ingyen BÁRMIKOR – még mindig nagyon sokan nem ismerik a lehetőséget!

Így telefonálhatsz ingyen BÁRMIKOR – még mindig nagyon sokan nem ismerik a lehetőséget!

Egy új lehetőségre hívja fel a figyelmet az internet sok sok oldala, mely szerint ezentúl a facebookon is elérhető az ingyenes telefonálás...

Egy új lehetőségre hívja fel a figyelmet az internet sok sok oldala, mely szerint ezentúl a facebookon is elérhető az ingyenes telefonálás lehetősége! RÁADÁSUL MOST MÁR TOVÁBB FEJLESZTETTÉK AZ ALKALMAZÁST!
A facebooknak már régóta van ingyenes telefonálási funkciója, de eddig Magyarországon nem volt elérhető a lehetőség, így kénytelenek voltunk beérni más lehetőséggel, mint skype, vagy akár a Viber, amely az android gyöngyszeme:-)
A Facebook már idén januárban indította útjára az ingyenes telefonálási lehetőség a Facebook Masangeren keresztül, de hazánkban akkor még nem volt mód az ingyenes telefonálásra.Az információk szerint azonban 2014. márciusában új korszak kezdődött Magyarországon is, ugyanis ekkortól használhatjuk már ingyen telefonálásra is a facebookot.

A szolgáltatáshoz semmi másra nincs szüksükségünk csak stabil internet kapcsolatra és egy IOS vagy Androidos készülékre, mobiltelefonra, tabletre.Következő lépésben telepítenünk kell a faceboook messenger alkalmazást.Az Androidra és iOS-re elérhető Facebook Messenger alkalmazáson belül meg kell nyitni a kívánt ismerősünk chatablakát, a jobb felső “i” gombra kattintani, majd az így megjelenő slide-on értelemszerűen a “Free Call” menüpontra.

Egy másik lehetőség, melyet már nagyon sokan ismernek de sokan még nem is hallottak róla, a Viber, amely szintén pofonegyszerű és jól működő ingyenes telefonálási lehetőséget biztosít ha van okostelefonod és interneted, illetve a hívott félnek is van internetes kapcsolata.Nincs más dolgod, mint telepíteni a telefonodra a Viber alkalmazást a Play Áruházból, és már meg is nézheted a híváslistádat, hogy kit tudsz nyomban felhívni teljesen ingyen!

Próbáljátok ki:)

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!

Forrás: palyazatfigyelo.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!