Húsvágó bárddal támadt húga zaklatójára az elborult agyú magyar férfi

Húsvágó bárddal támadt húga zaklatójára az elborult agyú magyar férfi

Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emeltek vádat egy 30 éves férfi ellen Bács-Kiskun megyében, aki egy húsvágó bárddal támadt haragosára, húga volt barátjára. Felelnie kell kábítószer birtoklása miatt is, mivel drogot találtak a kabátzsebében.

A vádlott húga 2016 januárjában szakított párjával. A volt barát azonban ebbe nem tudott belenyugodni, rendszeresen hívogatta a lányt, illetve exe bátyját, vagyis későbbi támadóját is. A vádlottnak elege lett ebből, és amiatt is dühös volt, hogy testvérét volt párja korábban megverte. A két férfi között egyre inkább elmérgesedett a viszony, fenyegetni kezdték egymást.

Két nappal az ominózus támadás előtt a vádlott elment haragosához, megállt a ház előtt kiabálni kezdett, azt akarta, hogy menjen ki az utcára. Ő így is tett, de bárddal a kezében érkezett. Ekkor a férfi inkább úgy döntött, elmenekül.

2016. január 20-án – a napközbeni kölcsönös telefonos fenyegetések után – már a volt barát ment el  ellenfeléhez. Haragosa már várt rá a kabátjában egy húsvágó bárdot rejtegetve, amelynek az egyik fele éles, a másik tompa, recés volt. A vádlott az eszköz utóbbi felével ütött ismerőse feje felé. A férfi ezt még tudta hárítani, de a következő – halántékot ért – ütést már nem. Azonnal összeesett, elvesztette az eszméletét. A támadó ezután eldobta a törött bárdot és a kabátját – zsebében kábítószert és új pszichoaktív anyagot tartalmazó porral – és elmenekült.

“A sértett homloklebeny-vérzést és agyzúzódást szenvedett. Nem a vádlotton múlt, hogy a sértettnek nem lett ennél is nagyobb baja, ugyanis az elkövetés eszközére és a megtámadott testtájékra figyelemmel fennállt a súlyosabb, életveszélyes sérülés kialakulásának lehetősége” – olvasható az ügyészség keddi tájékoztatásában.

Az egyébként büntetett előéletű vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást. -írja a 24.hu

Forrás: blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!