Gyújtogatót keres a rendőrség - Miatta lángoltak a hajók a balatonföldvári kikötőben

Gyújtogatót keres a rendőrség - Miatta lángoltak a hajók a balatonföldvári kikötőben

Balatonföldvár - Október 13-án, 3 óra 25 perc körül a Somogyi Béla utcában levő hajókikötőben gyújtott fel egy 35 év körüli férfi egy hajót.

Itt írtunk a tűzről bővebben.

A járműben és két további hajóban jelentős kár keletkezett, a rendőrség rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást. A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható Gólya Zsolt Mihány felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a Siófoki Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellene.

A Police.hu által kiadott közlemény szerint a keresett személy 35 év körüli, 180-185 centiméter magas, erős testalkatú. Az elkövetést megelőző napon sapkát, bordó színű, ujjatlant, pufi mellényt, világos-szürkés kapucnis felsőt és egy barna, oldalzsebes nadrágot viselt. Különös ismertetőjegye, hogy a bal vállán egy medvét ábrázoló tetoválás látható.

Látta ezt a férfit? /Fotó: Police.hu

Fokozottan kérik, hogy aki látja, ne próbálja meg feltartóztatni, hanem az illető jelentkezzen személyesen a Siófoki Rendőrkapitányságon, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!