Fogott egy tincset a hajából, felcsavarta, majd levágta.

Fogott egy tincset a hajából, felcsavarta, majd levágta.

Akkor még nem gondolta, hogy a világháló sztárja lesz!

Csupán egy tincs hajat vágott le, és közben felvételt készített magáról. Akkor még nem gondolta, hogy a világháló sztárja lesz.

A nők hajápolási rituáléja nem egy egyszerű dolog, már maga a mosás egy többórás ceremónia. Sampon, balzsam, pakolás, beszárító kefe, és még számos más praktika szerepel a használatos kellékek között. Aztán, ha eljön az idő, és ki kell választani a tökéletes fodrászt, az maga a rémálom, főleg, ha olyan zsúfolt programja van, hogy sehogy sem találunk időpontot hozzá.

Sok nő próbálkozik az otthoni hajvágássaással ám valljuk be ez leginkább abban végződik, hogy fel kell keresni a szakembert egy kis igazításra. Azonban, ha megtanulnánk, egy-két trükköt, belőlünk is lehetne profi otthoni fodrász.

Az alábbi videóban szereplő lány, kicsit megunta egyhangú hajstílusát, és gondolta, változtat rajta. A műveletet videóra rögzítette, de akkor még nem is sejtette, hogy mekkora sztár lesz belőle. Azóta a fél világ ezért a technikáért rajong.

Nézd meg, milyen egyszerű, és próbáld ki a módszert, ha félhosszú fru-frura vágysz. Csupán annyit csinált, hogy leválasztott egy kisebb részt elől a hajából, összecsavarta, spriccelt rá egy kevés vizet, majd levágta, és beszárította.

ÍME A VIDEÓ:

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!