FIGYELEM!10 MEGYÉRE ADTÁK KI A VÉSZJELZÉST! MEGDÖBBENTŐ LESZ A MAI IDŐJÁRÁS! MÁR A VÉSZJELZÉST IS KIADTÁK!

FIGYELEM!10 MEGYÉRE ADTÁK KI A VÉSZJELZÉST! MEGDÖBBENTŐ LESZ A MAI IDŐJÁRÁS! MÁR A VÉSZJELZÉST IS KIADTÁK!

A Dunától keletre, illetve a Dunántúl keleti részén lévő köd, illetve alacsonyszintű felhőzet napközben várhatóan fokozatosan az ország keleti...

A Dunától keletre, illetve a Dunántúl keleti részén lévő köd, illetve alacsonyszintű felhőzet napközben várhatóan fokozatosan az ország keleti felére/harmadára húzódik vissza, majd estétől ismét nyugat felé terjed. Szerda napközben újra az ország keleti felén maradhat nagyobb területen tartósan ködös az idő. A ködös, borult területeken hószállingózás, ónos szitálás kialakulhat.

Országos előrejelzés: kedd
A Dunántántúlon ma nagyrészt derült, a Tiszántúlon borult idő várható. A Duna-Tisza közén, valamint az Északi-középhegység nyugati felén azonban fokozatosan egyre nagyobb területen szakadozik a felhőzet, és kisüt majd a nap. A ködös vidékeken hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. Többnyire gyenge marad a légmozgás, csak a Fertő környékén lehet egy-egy élénkebb széllökés. A hőmérséklet kora délután a tartósabban felhős tájakon -2 és +3, a Dunántúlon 4 és 8 fok között valószínű. Késő estére -1, -6 fokra hűl le a levegő.

Országos előrejelzés: szerda
Borult, ködös és derült, napos tájak és időszakok váltakoznak, reggel várhatóan a felhős, délutánra a napos területek lesznek túlsúlyban. Néhol ónos szitálás, szitálás, hószállingózás lehet. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet a borult, ködös területeken 0 és +3, a napos körzetekben 4 és 8 fok között valószínű.

Forrás : met.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!