FIGYELEM! HÁZHOZ MENNEK A RENDŐRÖK! ITT AZ ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNYSÁG HIVATALOS KÖZLEMÉNYE!

FIGYELEM! HÁZHOZ MENNEK A RENDŐRÖK! ITT AZ ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNYSÁG HIVATALOS KÖZLEMÉNYE!

FIGYELEM! HÁZHOZ MENNEK A RENDŐRÖK! „Házhoz megyünk” 2017-ben is ORFK Kommunikációs Szolgálat KÖZLEMÉNYE >>>>> Idén is folytatódik a lakosság...

FIGYELEM! HÁZHOZ MENNEK A RENDŐRÖK!
„Házhoz megyünk” 2017-ben is

ORFK Kommunikációs Szolgálat KÖZLEMÉNYE >>>>>

Idén is folytatódik a lakosság vagyonbiztoztonsága érdekében másfél éve tartó kampánysorozat.
Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015 őszén indította el a „Házhoz megyünk” programját azzal a céllal, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések, önvédelmi képességek meghozatalában.
A programban – az eddigiekhez hasonlóan – a rendőrség mellett részt vesznek az érintett önkormányzatok, a helyi polgárőrség, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. és a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara területi képviselői, szakemberei. A rendőrség a „Házhoz megyünk” program sikerességének köszönhetően az elmúlt másfél évben országosan összesen több mint hetvenezer állampolgárt ért el személyesen és közel hétezer kerékpárt regisztrált. A tapasztalatok szerint az állampolgárok hasznosnak ítélték a személyes találkozást és beszélgetést, ezért a rendőrség ebben az évben is folytatja a programot.A megyei rendőr-főkapitányságok, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság által kiválasztott helyszíneken felállított információs pontokon minden hónapban egy kijelölt napon szakemberek tartanak Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával a „BikeSafe” kerékpárjelölő és nyilvántartó szolgáltatás 2017-ben továbbra is elérhető lesz.

A kampánysorozat célja a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének, önvédelmi képességének növelése. A megelőző vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsadás idén olyan általános prevenciós témákkal egészül ki, mint az áldo***védelem, a családon belüli e***zak, a rendőrség iskolai b***egelőzési programjai, az internetbiztonság, valamint a d***prevenció.

A program 2017. március 1-jétől és december 31-ig tart.

Forrás : police.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!