FIGYELEM! – 2 migráns férfi van szökésben, veszélyesek lehetnek! – Ha látta őket azonnal hívja a rendőrséget!

FIGYELEM! – 2 migráns férfi van szökésben, veszélyesek lehetnek! – Ha látta őket azonnal hívja a rendőrséget!

FIGYELEM! – 2 férfi van szökésben, veszélyesek lehetnek! – Ha látta őket azonnal hívja a rendőrséget! Keressük az algériai illegális...

FIGYELEM! – 2 férfi van szökésben, veszélyesek lehetnek! – Ha látta őket azonnal hívja a rendőrséget! Keressük az algériai illegális migránsokat!

A Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Kiskunhalas, Szegedi úti objektumából 2016. július 26-án az esti órákban 7 illegális migráns megszökött. Közülük 5 külföldit már elfogtak a rendőrök, a két társuk felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Továbbra is jelentős erővel keresik a rendőrök az algériai migránsokat.

A szökésben lévő

Baholi Mohydeen 26 éves algériai

Abdlmomen Yasin 26 éves algériai

állampolgárokról fényképfelvétel áll rendelkezésre.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfiak jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás : police.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!