FIGYELEM – 1 hét múlva a Te levelezési címedet is törölni fogja a Facebook – MINDENKIT ÉRINT!

FIGYELEM – 1 hét múlva a Te levelezési címedet is törölni fogja a Facebook – MINDENKIT ÉRINT!

FIGYELEM – 1 hét múlva a Te levelezési címedet is törölni fogja a Facebook – MINDENKIT ÉRINT! Május 1-jén fontos változás jön a Facebooknál, amiről...

FIGYELEM – 1 hét múlva a Te levelezési címedet is törölni fogja a Facebook – MINDENKIT ÉRINT!

Május 1-jén fontos változás jön a Facebooknál, amiről minden facebookozónak érdemes tudnia.Május 1-jén megszűnnek a facebookos címek, most érdemes mindenkinek ellenőrizni a saját adatlapját!

Sokan nem tudják, d e 2010-ban a Faceboook mminden egyes felhasználójának létrehozott egy saját e-mail címet, a következő mintára (felhasználónév)@facebook.com.Ha erre az e-mail címre kaptunk üzenetet, levelet, akkor az a levél automatikusan megjelent a Facebook üzeneteink között, így semmilyen kár nem ért bennünket ha nem tudtunk ennek az e-mail címnek a létezéséről.

2012 nyarán aztán egy nagyon durva lépéshez folyamodott szolgáltatása népszerűsítése érdekében mindenféle tájékoztatás nélkül egyszerűen lecserélte a felhasználók által megadott e-mail címeket, és alapértelmezetten a @facebook.com címet mutatta az adatlapokon.Ezen érthető módon nagyon nagyon sokan rettenetesen felháborodtak…Ezt a lépést úgy kell érteni, hogy nem csupán a Facebook adatlapon írták át az e-mail címeken, hanem a mobiltelefonokban található kontaktlistában is átírásra kerülte, ami tovább fokozta az indlatokat.

 

2014-ben a Facebook csapat úgy döntött, hogy elkezdik ezt a funkciót korlátok közé szorítani.Ez abban nyilvánult meg, hogy a (felhasználónév)@facebook.com címre érkező minden levelet a facebook felhasználók megkaptak arra az e-mail címre is, amelyet ők adtak meg a regisztráció során.

Most viszont ezt is felszámolják: május 1-jén egy az egyben megszüntetik a Facebook ezen funkcióját, tehát a (felhasználónév)@facebook.com-os címekre érkező üzenetek azután soha nem érnek már célba.

Ennek apropóján érdemes mindenkinek ezen az oldalon ellenőriznie, hogy jó cím van-e beállítva az adatlapján.

A cikk a hvg .hu  cikke alapján készült.

Forrás: erdekes.org

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!