Ez a férfi büszkén pózol a medvével, amit lelőtt, miközben téli álmot aludt. A szegény állatnak esélye sem volt.

Ez a férfi büszkén pózol a medvével, amit lelőtt, miközben téli álmot aludt. A szegény állatnak esélye sem volt.

Az Egyesült Államok szenátusa, 52 szavazattal 47 ellenében úgy döntött, hogy hatályon kívül helyezi a törvényt, amely megtiltja a hibernált...

Az Egyesült Államok szenátusa, 52 szavazattal 47 ellenében úgy döntött, hogy hatályon kívül helyezi a törvényt, amely megtiltja a hibernált állapotban lévő állatokra a vadászást.

   

 

Az FWS Állatvédő szervezet azonban arra szólította fel a vadászokat, hogy ne használják ki a törvényt és ne legyenek túlságosan kegyetlenek az állatokhoz, mert sok olyan vadász is van, aki attól sem riad vissza, hogy lelőjön egy anyamedvét, aki bocsokat kellene neveljen.

 

Az új szabályozás lehetővé teszi a vadászoknak, hogy téli álmot alvó állatokra vadásszanak. Te képes lennél arra, hogy fegyverrel behatolj egy barlangba és szó szerint kiirtani az egész családi fészket? Vajon mi lesz a következő törvény? Lehet, hogy ezután már vadászrepülőgéppel is lehet majd állatokra vadászni. Ezután minden lehetséges lesz, ami korábban tilos volt

“Az állatok szerelmeseinek ellenkezniük kell a szenátus határozatával”, mondta Wayne Pacelle, a The Humane Society Állatvédő Szervezet elnöke. Barack Obama elnök kormányzása alatt az ilyen állatok még védve voltak!

 

 

Az Egyesült Államok jelenlegi kormánya az állatokra nézve is veszélyt jelent. Reméljük, hogy az állatvédő aktivistáknak sikerül kiharcolniuk egy demokratikus döntést, és reméljük, hogy a republikánus oldalról is emberségesen fogják kezelni ezt a problémát!

Forrás: harmonikum.co

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!