Egy sima esküvőnek tűnik, kivéve, hogy a kislány 11, míg a vőlegény 35 éves! – VIDEÓ

Egy sima esküvőnek tűnik, kivéve, hogy a kislány 11, míg a vőlegény 35 éves! – VIDEÓ

John és Lilly esküvője éppoly lenyűgöző és tökéletes, mint bármelyik másik...

John és Lilly esküvője éppoly lenyűgöző és tökéletes, mint bármelyik másik. Az eseményt virágok, girlandok és gyönyörű dekoráció teszi még csodálatosabbá. A tündéi hangulatot pedig a ruháról és a menyasszonyról készített egyedi közelképek teremtik meg. Az egész olyannak tűnik, mintha egy mesekönyvből olvasnánk.

A szívbemarkoló valóság azonban, hogy Lily mindössze egy 11 éves kislány, aki csupán egy abból a 15 millió kiskorúból, akit férjhez adnak évente! Ennek a megakadályozására az UNICEF és a Bridal Musings közös kampányba kezdett, melynek népszerűsítésére készült ez az erőteljes üzenetet hordozó kisfilm.

Ezeket a kislányokat inkább tekintik haszontárgyakként, mint gyerekekként. Számukra pedig ez az élmény nem életük legszebb napját, hanem magát a horrort jelenti! Sajnos világszerte közismert jelenség, hogy kiskorúakat kényszerítenek házasságra. De közös erővel ezt megállíthatjuk – fogalmazódik meg a kampány üzenete.

„Az igazság az, hogy a kislány, akit gyerekként adtak férjhez, általában kimarad az iskolából, családi erőszak áldozata lesz, és HIV/AIDS-fertőzötté válik. Korán lesz gyereke, miközben ő maga is még gyermek, és gyakran hal bele a szülésbe vagy már a terhességbe.” – nyilatkozta az UNICEF és a Bridal Musings.

A videóban Lilly egy 35 éves férfihez megy feleségül, míg a családja semmit sem tesz annak érdekében, hogy ezt megakadályozza. Mi több, bíztatják őt és bátorítják a tettre, mely valószínűleg az életébe kerül majd…

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!