Gáspár Evelin több milliós költségeit supergazdag barátja álljla!

Gáspár Evelin több milliós költségeit supergazdag barátja álljla!

Jól választott Győzike lánya...

Jól választott Győzike lánya: svájci párjának szülei dúsgazdagok, áruházláncaik vannak.Győzike lánya, Evelin, valóban fényűző életet él, noha eddig sem voltak anyagi problémái szüleinek köszönhetően, szerelme azonban mindent felülmúlt.

Párjáról rengeteg pletyka keringett, ellentmondásos nyilatkozatok, egyszer 47 éves volt, most pedig 29. Gáspár Győző tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy Evelin párja egy svájci fiatal, és azért tud luxuséletet biztosítani lányának, mert a srác szüleinek áruházláncaik vannak.

Úgy tűnik, Michael igencsak szerelmes, mert még Evelin svájci albérletét is ő fizeti.

– Szeretném leszögezni, hogy Evelin barátja, Michael 29 éves. Luxemburgban találkoztak, az egyetemen, ahol a lányom is tanul. Szeptemberben ismerkedtek meg, és már elég komoly a kapcsolatuk. Én is nagyon jól kijövök a fiúval, és megbízom benne, mert a tenyerén hordozza Evelint – mondta Győző

Bosszant, hogy a kommentelők mindenfélét összehordanak a lányomról, pedig ő nem escortozni ment ki. A továbbtanulására koncentrál, még ösztöndíjat is kap. A drága autókat pedig nem ő kapta, csak azzal jöttek haza látogatóba. Valentin napon a Porschéval, az édesanyám temetésére pedig az X6-ossal, de a kocsik a fiú szüleié, akiknek jól megy, hiszen áruházláncaik vannak.

– Michael pedig tényleg nagyon rendes. Büszke vagyok, hogy egy ilyen hosszú utat levezetett, hogy ott legyenek a temetésen is. Ráadásul egy nagyon szép lakást is bérel Evelinnek. Nem lakhatnak ugyanis együtt, mert a családja vallása ezt nem engedi meg” – mesélte Győzike a portálnak.

Ha tetszett a tartalom, oszd meg te is ismerőseiddel!

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!