Döbbenetes, mennyi mindenre jó ez a lé!

Döbbenetes, mennyi mindenre jó ez a lé!

Elpusztítja a rákos sejteket, segít a cukorbetegségen, elmúlasztja a fekélyt és még a magas vérnyomást és leviszi!

Ez a zöldséglé hatékonyabb a legtöbb modern gyógyszernél. Ez nagyszerű gyomorhurut, cukorbetegség, magas vérnyomás és egyéb súlyos egészségügyi problémák kezelésére, sőt a rákot is megelőzi. A nyers burgonyát már régóta ismerik, és az egész generációk használják a népi orvoslásban számos betegség ellen..

A nyers burgonyának hihetetlen egészségügyi előnyei vannak. Azonban legyen óvatos, hogy a burgonyát alaposan meghámozza, mielőtt használja őket, különösen, ha van némi zöld háj és a fiatal hajtás rajta. Ez azért fontos, mert ezek a hajtások és a zöld részek mérgezőek, 

Számos kutatást végeztek, amelyek kimutattatták, mennyire gyógyító a burgonya leve.

Ahogy John Lesindzer magyarázza, a burgonya leve a legjobb természetes gyógymód a gyomorhurut és a fekély ellen.

Lesindzer azt állítja, hogy egy evőkanál friss burgonyalé és egy kis víz keverékét kell fogyasztani fél órával étkezés előtt. 

Dr. Kagamine,  japán professzor, a Akita University School of Medicine munkatársa a szerzője a tanulmánynak a nyers burgonyáa előnyeiről, szerinte sokkal hasznosabb a burgonya leve, mint az emberek gondolják. Elpusztítja a daganatok növekedését a laboratóriumi körülmények között egerekben. Ez a vegyület segíti a harcot a rák ellen. 

Nem csak a burgonya leve kezelésében hatásos súlyos betegség, de ez is befolyásolja hihetetlenül az immunrendszert.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!