Brutális bűncselekmény Budapesten, őket keresi a rendőrség

Brutális bűncselekmény Budapesten, őket keresi a rendőrség

Elfogatóparancs alapján keresik Jóni Erik Lajost, László Rolandot és László Róbert Artúrt, akik megszurkáltak és megvertek két embert egy budapesti...

Elfogatóparancs alapján keresik Jóni Erik Lajost, László Rolandot és László Róbert Artúrt, akik megszurkáltak és megvertek két embert egy budapesti szórakozóhelyen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. október 8-án 5 óra 15 perc körül egy Budapest IX., Ferenc körúti szórakozóhelyen három férfi szóváltásba került egy testvérpárral. Ezután az épület előtt megvárták a két férfi távozását és egyiküket többször megszúrták, másikukat botokkal többször fejen ütötték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-455-48-00 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!