BERMUDA-HÁROMSZÖG

BERMUDA-HÁROMSZÖG

EGY PIRAMIS A TENGERBEN? (VIDEÓVAL!)

Elképesztő jelenséget filmeztek le a Bermuda-háromszögben nemrégiben. Egy azonosítatlan repülő tárgy és egy a tengerből kibukkanó hatalmas piramis van a felvételen! Ráadásul nem ez az első eset!

A Bermuda-háromszög (más néven az Ördög háromszöge) a világ talán legkísértetiesebb helye. Könyveket lehetne teleírni történetekkel, amelyek az ott eltűnt majd később visszatért hajókról, repülőkről szólnak. Most egy újabb elképesztő hírre találtunk, ráadásul videóval.

Mindenek előtt szögezzük le: a CGI technika elterjedésével nagyon nehéz eldönteni, mi alapul számítógépes animáción és mi a valóság - de borzasztó egyszerű lenne egy mozdulattal lesöpörni az asztalról ezt a felvételt. És higgyétek el, pontosan ez a célja azoknak, akiknek érdekében állhat egy ilyen videó eltussolása...

És itt a ráadás, ami minket is megdöbbentett és a cikk írására késztetett: már 2012-ben találtak egy 300 méter széles és 200 méter magas szabályos piramis alakú valamit ugyanitt a tenger mélyén!

 

 

 

A kutatások során feltárt piramis nagyobb, mint az egyiptomi rokonai és két beömlő nyílás található a tetején. Sokan ezeknek tulajdonítják a különös örvényeket és eltűnéseket a "szintén piramisra hajazó alakú" Bermuda HÁROMSZÖGBEN.

Létezik, hogy MINDEN csak kitaláció? Nem hisszük...

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!