Az édesanya megmutatja a babának a család macskáját, ami ezután történik szavakkal nem lehet leírni

Az édesanya megmutatja a babának a család macskáját, ami ezután történik szavakkal nem lehet leírni

A macskákat nem mindenki tartja kedves, családszerető háziállatoknak. Vannak viszont olyan szakemberek, akik ennek pontosan az ellenkezőjét állítják...

A macskákat nem mindenki tartja kedves, családszerető háziállatoknak. Vannak viszont olyan szakemberek, akik ennek pontosan az ellenkezőjét állítják ezekről az állatokról. A cicusok nagyon nyitottak és sok szeretet tudnak adni a körülöttük élőknek és egy kisgyermek tökéletes barátai lehetnek.

Andrea Arden, az Animal Planet szakértője szerint cicusokat nem értékeljük eléggé. Sokan magányos, visszafogott háziállatoknak tartjuk őket, de ez nagyon messze van az igazságtól.

Nézzék csak meg ezt a filmet, hogyan reagágál a kisbaba a macskára! Egyértelműen látszik a kicsi szemében, mennyire tetszik neki a találkozás. A cicák nagyon szeretik, ha simogatják és ölelgetik őket de nem mindig. Ha elég sok időt töltünk el egy macskával, megtanuljuk jelzéseit.

A gyerekek is tudni fogják, hogyan kell a cicával foglalkozni. A filmben egy nagyon szép, hosszú barátság első lépéseit látjuk.Kérjük ossza meg ezt a filmet, hogy mások is lássák, a macskák is nagyon kedves háziállatok, mikor látják a kisbaba reakcióját!

csodalatos.co

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!