Állítsd meg a szívrohamot 1 perc alatt!

Állítsd meg a szívrohamot 1 perc alatt!

Nem valószínű, hogy ezt reklámozni fogják a tévében, és egyéb...

Tudtad, hogy bárki meg tudná állítani a szívrohamát, ha tudná ezt a titkos praktikát? Nem valószínű, hogy ezt reklámozni fogják a tévében, és egyéb helyeken hiszen sajnos muszáj az embereknek gyérülni, mivel már így is több mint 7 milliárdan élünk a bolygón. Lassan eljutunk arra a szinte, amikor már kijelenthető, hogy nem bír ellátni több embert a föld. Nincs elég termőföld, nincs elég haszonállat, és élelmiszer. Egy költői kérdés : Honnan a jó fenéből kerül ki ez a rengeteg hús? Hát ennyi disznó a világon nincs, mint amennyit az emberek megesznek, és mégis állandóan tele vannak a multik polcai.

Dr John Christofer, egy farmer, aki megosztotta a világgal azt a 35 éves receptúrát, amivel ők a sztyeppén gyógyítják a szívinfarktusban szenvedőket. Állítja, a szívinfarktus kizárólag azért végződik ilyen magas százalékban -80 % - halállal, mert az emberek nincsenek tájékoztatva arról a módszerről, aminek köszönhetően amíg nem kezdődik meg a szívkompresszió, életben maradjanak, és az oxigénhiány miatt ne alakuljon ki végzetes kár az agyban. 
 
A receptúra : 
 
-egy pohár meleg víz
-egy teáskanál cayenne bors
 
Ha az egyén észnél van, akkor azonnal meg kell itatni vele ezt a keveréket, azonban ha már eszméletlen, akkor a nyelve alá kell cseppenteni 4 cseppet a cayenne tinktúrából.
 
Ez egy alternatív gyógymód, aki szeretne hisz benne, de ne gondolja senki, hogy a szívinfarktus nem kezelhető azonnal.  John szerint ez az állapot olyan, mint egy vese görcs. Váratlanul jön, de kezelhető! 
 

Aki teheti tartson otthon cayenne borsot, és cayenne tinktúrát

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!