A SÍRIG SZERESD A NAGYMAMÁD!

A SÍRIG SZERESD A NAGYMAMÁD!

Van, amikor egy kép többet mond ezer szónál. Az olasz férfi megható fotójával azt szerette volna közölni a világgal, hogy szeretteink mellett...

Van, amikor egy kép többet mond ezer szónál. Az olasz férfi megható fotójával azt szerette volna közölni a világgal, hogy szeretteink mellett tűzön-vízen át ki kell tartani.

Giancarlo Murisciano szüleit még gyermekkorában elvesztette, így a nagymamája volt az, aki felnevelte. A férfi most visszaadja azt a szeretet, mellyel a már 87 éves nagyija az évek során elhalmozta, és szinte egy percre sem mozdul el az Alzheimer-kórban szenvedő rokona mellől.


Újév napján Murisciano egy megható képet tett ki Facebook-oldalára, melyen a már súlyos beteg asszonyt oltalmazó karjaiban tartja. A hozzá tartozó üzenettel együtt a fotót már több mint 400 ezren lájkoltak és 43 ezren osztották meg.

A képhez Murisciano azt írta: annak ellenére, hogy nagyon szomorú a nagymamája állapota miatt, mégis élete egyik legfontosabb pillanatát sikerült a képen megörökíteni. A nagymama sokszor ugyan már fel sem ismeri az Alzheimer miatt, mégsem szégyelli őt és kitart mellette egészen addig, amíg el nem hagyja az élet…

A férfi ezen kívül azt üzente mindenkinek 2015-re: mindig legyünk ott szeretteink mellett és igyekezzünk boldogságot és nevetést csempészni a mindennapokba, mert anélkül semminek nincs értelme.


Forrás: www.facebook.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!